Wasvoorschrift grote afmetingen
U begint met het grondig stofzuigen van de mat

 

Dan inweken

Dat gaat het gemakkelijkste door de mat in de week te zetten in een badkuip of een grote teil. Of gewoon met een tuinslang buiten goed nat maken. Als u het op straat doet, veeg de straat dan goed schoon voor u de mat neerlegt zodat hij niet beschadigd.

 

Daarna schrobben

Nadat de mat goed doorweekt is kunt u hem het beste met een borstel/bezem schrobben met heet water zodat de zeep goed in de vezels komt en het vuil en vet kan oplossen. Daarna de mat goed uitspoelen zodat er geen zeepresten meer in zitten. Zeep verhindert de vochtopname!

U kunt hem ook met een hogedrukspuit bewerken, doch gebruik een brede straal om het oppervlak niet te beschadigen.

 

Drogen

Om de grootste hoeveelheid water er uit te krijgen kunt u de mat het beste oprollen en er dan op duwen of er op gaan staan. Hierdoor knijpt u het water er als het ware uit. Dan de mat op hangen om te laten drogen. De eerste keer duurt het drogen lang. De mat zal beter gaan werken nadat hij gewassen is, en na enkele malen wassen pluist de mat niet meer en droogt hij ook veel sneller.

 

Wasserette

Het is beter om de matten NIET bij een wasserette te laten wassen, daar hebben wij helaas geen goede ervaring mee. Derhalve geven wij ook gn garantie op eventuele beschadigingen ontstaan door het wassen bij een wasserette.

 

We gaan zelfs helemaal

op onze knien voor u

om het uit te leggen!

Tekstvak: pakeenmat.nl

Reinigen en Werking

Toepassingen en Kleuren

Prijzen en Bestellen

Introductie

PAKEENMAT.NL - Waalwijk: 06-83339377 - E-mail: info@pakeenmat.nl